Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Повече продажби! Продавай повече с Мобилна платформа №1 за Отстъпки и Продажби Infinitum.bg

Публикувано на: 29.06.2020 00:00

Валидна до: 29.06.2021 18:07

Местоположение: София

Цена: 240.00 лева

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: 0877087000

Видяна: 51 пъти

Описание:

Искате Повече продажби. Искате гарантирано повече продажби?
Клиентите искат Отстъпки и изгодни цени!
Ние от Мобилна платформа №1 за Отстъпки им ги даваме.
Днес всеки бизнес предлага качество, за това Ние, клиентите се ориентираме към обекти, заведения, магазини и стоки с отстъпка, промоция, на ТОП цени и намаления.
Стани партньор на мобилна платформа номер 1 за Отстъпки и веднага бизнесът ти е в смартфоните на над 50 000 клиента, които редовно пазаруват и ползват услуги чрез Infinitum.bg
Продавайте повече без комисионни и посредници https://infinitum.bg/promo/

Infinitum.bg, презентира бизнеса Ви пред клиентите с цялостна информация за него и ги води с лесна навигация, директно до вашата врата.
Клиентите, натискат зелената слушалка и набират вашия телефон, за да направят своята поръчка, резервация, пазаруват онлайн направо от магазина или посещават обекта ви.

Вижте условията за включване в мобилната ни платформа за повече продажби.
Цените са за цяла календарна година и започват от 240 лв.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
https://infinitum.bg/promo/
0877087000

Възползвайте се сега от нашите промоционални условия с над 50% отстъпки за включване в партньорската ни мрежа и продавате все повече.

повече продажби, продажби, клиенти, повече клиенти, мобилна платформа, платформа за отстъпки, платформа за продажби, реклама, маркетинг, интернет реклама, google реклама, facebook реклама, лоялни клиенти, увеличаване на продажбите, увеличаване на печалбата, увеличаване на оборота, как да продавам повече, infinitum.bg, отстъпки, промоции, намаления, ресторанти, магазини, автосервизи, спорт, хоби, услуги, платформа за отстъпки

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip244333

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.