Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Онлайн пасивен доход

Публикувано на: 25.05.2020 00:00

Валидна до: 25.05.2021 15:57

Местоположение: София

Цена: 50.00 лева (на месец)

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон:

Видяна: 68 пъти

Описание:

Приложението се нарича honeygain и напрактика е изцяло пасивен доход.За да изкарвате пари от него единственото нещо,което трябва да направите е да си го инсталирате и да свържете вашето устройство с wi-fi.
Отново казвам няма да изкарате милиони,но парите са от някаква помощ.Когато го свържете с интернет,то започва да събира пари в приложението,които след това може да изтеглите чрез пейпал,кеш ап или директно във вашата карта.То използва вашия интернет за проучвания и заплаща за услугата.За около 45 дни събрах 20$ и наистина плащат,макар че ще преведат парите ви до 2-3 дни след вашата заявка.
Сега дори разполагат с бонус код заради извънредното положение по света и ако го използвате, получавате 5 долара бонус първият месец.Ако свържете приложението от повече устройства печелите повече,но трябва да е свързано от максимум 2 устройства на една безжична връзка,например от вашият телефон и лаптопа ви.В момента е едно от водещите приложения и става популярно в цял свят,защото не изисква никаква работа от ваша страна.Вие си водите вашия начин на живот,дори може да сте забравили че сте си изтегляли това приложение и до месец,два там ще имате над 20 долара.
Вижте сайта им за повече информация.Надявам се да е от помощ понеже екипа на хъни гейн подобрява приложението с всеки изминал ден,защото макар и да не ви прави милионери във времена на пандемия,всеки лев е от значение.
-Линк с бонус:
https://r.honeygain.money/GEORG96D

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip243941

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.