Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Инициативна кандидатура за работа в Германия

Публикувано на: 17.02.2020 00:00

Валидна до: 16.02.2021 17:20

Местоположение: София

Цена:

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон:

Видяна: 87 пъти

Описание:

EU- Personal GmbH е лицензирана фирма, с регистрация и седалище в Германия, за подбор на квалифициран персонал за немски работодатели в широк спектър от бизнес сектори и професии (търговия, производство, административни дейности, шофьори и куриери, IT и телекомуникация, логистика, хотели и ресторанти.) Нашите услуги са безплатни - без такси и комисионни за превод и обработка на всички документи.

Имаш желание да работиш в Германия? Имаш желание да се развиваш в изучавата от теб професия? Непрестанно търсим добри професионалисти, които да се развиват при нас. Ако да станеш част от екипа на EU- Personal GmbH, изпрати ни инициативна кандидатура на bulgarien@eu-personal.net. Ще се радваме да се запознаем и да ни разкажеш повече за себе си, за позицията, която кандидатстваш и за това какво те мотивира.


За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip243148

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.