Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


давам под наем: Предлага кратки, средни и дългосрочни кредити

Публикувано на: 01.06.2018 00:00

Валидна до: 01.06.2019 10:46

Местоположение: Драгоман

Цена: 30000.00 лева (средно)

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон:

Видяна: 135 пъти

Описание:

Здравейте дами и господа, трябва пари заеми между физически лица да се справят с финансови затруднения, най-накрая излизане от задънената улица, причинени от банките, с отхвърлянето на искането за кредит? Ние сме финансови експерти, които могат да направят заем по размера по ваш избор при условия, които улесняват живота ви. Това са области, в които можем да ви помогне да: * финансов дълг * Ипотечен кредит * Инвестиционен кредит * Авто кредити * Консолидиране * линията на кредит * втора ипотека * Придобиване на кредит * Личен заем Вие сте остана, забранени банка и да правите не насърчавайте банки или по-добре имате проект и се нуждаете от финансиране.
Така че, ако имате нужда от заем, не се колебайте да се свържете с нас по имейл: mariachrist2016@gmail.com

Благодаря ви и може Всемогъщият да ви благослови и да ви помогне да реализирате финансовите си проекти след получаване на заема

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip236073

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.