Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


търся: Надеждна кредитна оферта в България

Публикувано на: 15.05.2018 00:00

Валидна до: 15.05.2019 20:56

Местоположение: Павликени

Цена: 700.00 лева

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон:

Видяна: 48 пъти

Описание:


Здравейте,
Вие сте във финансово затруднение и всички ваши опити за възстановяване се разпадат. Бяхте отказан в банката, защото кредитът ви не отговаря на стандартите си? Ти мечтаеш да си притежаваш собствен дом, но ти ли беше отказано ипотека поради недостатъчен кредит? Вашият бизнес се е подобрил през изминалата година, имате нужда от пари, за да увеличите бизнеса си. Дали сте имали обясними закъснели плащания, свръхзадлъжнялост, развод или загуба на работа или други. Това не е ситуация, при която нямате решение, защото може да имате втори шанс за конкретния кредит. Представям на вашите искания кредитори, които са готови да преоценят финансовото ви решение. Можете да се възползвате от заем с лихва от 2% годишно.
Всички видове финансиране за добре дефиниран проект, ако имате нужда, ако имате проекти или имате финансови затруднения, не се колебайте да се свържете с нас
 да се свържете с: serviceloanfrancois@gmail.com

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip235792

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.