Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: проект онлайн маркетинг

Публикувано на: 06.04.2018 00:00

Валидна до: 06.04.2019 11:23

Местоположение: Бургас

Цена: (точна цена)

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: 359886636179

Видяна: 280 пъти

Описание:

Искате ли да работите за динамична компания, която прави света по-красив и уверен. Ако имате интерес към развиване на мениджърска дейност с потенциал да поемете директорски функции, то Вие сте добре дошъл в екипа. Ако се интересувате от продажбена дейност, ще осигурим място и за вас. Жени в края на майчинството си, студентки, жени работещи в детски градини, начални, средни и висши учебни заведения, както и в сферата на търговията, услугите, застрахователни компании, пенсионни фондове и др. се приемат с предимство. Доходите са в интервал 0-3000лв. според времето, което отделяте за работа при нас. Това е доход от над 100 000лв. за три години. при висока ангажираност. Вие решавате за колко пари ще работите или ще отделите повече време за семейство, приятели, отдих и забавления. Ако нямате по-добро предложение и се интересувате от нашето, посетете след-ния линк:

www.video.galena.bg/448697.html

Попълнете Вашето име и адрес на електронна поща, на която ще Ви бъде предоставен видео материал за предварително запозна-ване и ще бъдете поканени да изгледате запис на безплатен уебинар, който ще отговори на множество въпроси. Моля, запознайте се с видеоматериала преди да кандидатствате при нас!

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip235194

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.