Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Социална асистентка за Lightcliffe, Англия

Публикувано на: 05.12.2017 00:00

Валидна до: 05.12.2018 14:56

Местоположение: Бургас

Цена:

Начин на връзка:

за предпочитане чрез телефон

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: 0877215988

Видяна: 129 пъти

Описание:

Английска фирма партньор на United Partners HR търси социална асистентка за краткосрочен ангажимент за обгрижване за възрастнa госпожа (дневна или нощна смяна) в Lightcliffe (близо до Halifax), АНГЛИЯ.
• Период за заетост: 1 месец
• За клиента: Мила възрастната дама (бивша балерина) на 92 г. с деменция, на легло, със сърдечни проблеми, трудност при концентрация и състояния на тревожност. Понякога е неспокойна и дезориентирана към време, място и хора.
• Задължения на кандидата за работа в Англия: Изисква се помощ при преобличане, лична хигиена, смяна на памперси, разходки и компания, даване на лекарства, приготвяне на храни и напитки и поддържане на домакинството (готвене, чистене, пазаруване, пране и грижа за две котки, които пациентката обожава).
• Изисквания към кандидата: Да е дипломатична и мила социална асистентка с опит, да може да готви и да има много добри познания по английски език; да изпълнява поставените лекарски предписания и да води ежедневна писмена документация.
БЕЗ КОМИСИОННИ И ТАКСИ!!!
За повече информация ще се радваме да се свържете се с нас на тел. 0877215988, skype: united.partners.hr или изпратете автобиография с актуална снимка на t.yordanova@unitedpartnershr.eu

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip233458

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.