Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


продавам: Био гъба за баня Луфа

Публикувано на: 14.09.2017 00:00

Валидна до: 14.09.2018 19:57

Местоположение: Ямбол

Цена: 1.00 лева (договаряне)

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон:

Видяна: 83 пъти

Описание:

ова е растителна гъба. Използва се като влакнодайно, маслодайно, зеленчуково, лекарствено и козметично растение. Тя е натурален, екологичен продукт. От семената се получава масло, от което се прави сапун.
Не се разпада като купените от магазина панделки. След като се изкъпеш с нея нямаш усещането, че все още си мръсен, а че си минал през СПА-то. Може да се използва за пантофи, дюшеци, изтривалки, за масажи против целулит, за стимулиране на кръвообращението, като естествен ексфолиант за тяло и лице. Много козметични компании като ”Рефан” я слагат в сапуните си. С нея могат да се мият чиниите в кухнята. Може да се дава на домашните любимци за дъвчене, за да си чистят зъбите. Използва се дори за рисуване.
Предлагам Ви напълно екологични гъби Луфа.
Разполагам със следните големини:
- до 17 см. - 1 лв./бр.
- от 18 до 26 см. - 3 лв./бр.
- от 27 до 37 см. - 5 лв./бр.
Минимална поръчка от 5 броя гъби.

Изпращам по еконт. При поръчка са ми нужди име, фамилия, телефонен номер, офис на Еконт (който Ви е най-удобен) или ако не желаете до офис - адрес за доставка.

Телефон за връзка: 0887700730

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip232474

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.