Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Транспортни услуги, цени, транспортна фирма, София, най-ниски цени

Публикувано на: 11.03.2018 00:00

Валидна до: 20.03.2019 06:29

Местоположение: София

Цена: 22.00 лева

Начин на връзка:

само чрез телефон

E-mail:

Телефон: 0877663289

Видяна: 285 пъти

Описание:

Изгодни превози с малък товарен микробус /до 1 тон-5 куб.м/ на холна гарнитура, покъщнина, дивани, бяла техника, шкафове, фотьойли, столове, маси, бюро, гардероб, кревати - единични и персон и половина, матраци, врати, сакове и чували с багаж - основен тел - 0877 66 32 89 и резервен тел - 0885 39 11 04

ЦЕНИ:

За един курс в София - жилищните комплекси и квартали в рамките на околовръстен път, цената е от 20 лв - до 22 лв /уточнява се предварително при заявката/.

Цената е валидна за един адрес на натоварване и един адрес на разтоварване.

Времето за товарене и разтоварване /престой/ за един курс е до 90 мин. За допълнително време при товароразтоварна дейност или престой /след този час и половина/ - 2 лв на 10 мин, /12 лв на час/.

За допълнителен втори курс /при пренасяне на голям апартамент/ е от 6 до 12 лв на курс.

За допълнителен трети адрес към курса /ако е в близост до адреса на натоварване или адреса на разтоварване, или е някъде по маршрута между тях/ – плюс 6 лв.

За околностите в радиус 35 км, кварталите на София от околовръстен път, селата около София /преди и след околовръстен път/, промишлените зони в покрайнините и кварталите в близост до тях, кварталите - бивши села в рамките на околовръстен път, вилните зони /преди и след околовръстен път/, обект или адрес намиращ се на околовръстен път: от 25 лв до 50 лв на курс.

Крайната цена се договаря предварително.
Изрядна данъчна отчетност и фактуриране.

Товарен отсек - дължина 2 м при затворени врати
и 2.6 м при отворени,
широчина 1.6 м,
височина 1.5 м,

Могат да се превозват дивани, мебели или предмети с дължина над 2 м до 2.8 м, без никакъв проблем - на отворени или полуотворени врати /всичко се укрепва стабилно с каргоколани/.
Капацитетът на товарното помещение е около 5 куб.м., примерно: диван, два фотьойла, 2 табуретки, холна масичка и няколко чувала с одеяла.
Бусчето е с монтиран голям експедиционен багажник с издръжливост до 250 кг, носещ предмети до 5 м дълги и 2,2 м широки.

Цени за провинцията:0.45 лв.- 0.50 лв. на км - заплаща се отиване и връщане /от София - до София/, плюс винетна /пътна/ такса и евентуален престой.
Крайната цена се договаря предварително.

Превоз на багаж за провинцията извършвам само от София към друго населено място. Обратният вариант /поръчка за превоз от друго населено място към София/ е възможен в много редки случаи, при определени условия.

Не извършвам доставки без присъствието на клиента при натоварването и разтоварването.


Договаряне с мебелни и други магазини за доставки към техни клиенти не извършвам.Заявка за превоз се приема само от клиентът, който закупува дадената мебел или бяла техника и задължително трябва да присъства при товаренето и разтоварването.

ВСЕКИ ДЕН - включително и празниците от 6. 00ч до 22. 00ч /поръчки се приемат минимум 30 минути преди превоза, но е желателно 2-3 часа преди това или от предния ден/.

Цените са с включен ДДС и след крайната договорена цена няма допълнителни скрити такси, комисионни и ставки.

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip231640

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.