Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Откриване на фирма

Публикувано на: 10.04.2017 00:00

Валидна до: 10.04.2018 21:50

Местоположение: София

Цена: (договаряне)

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: 0899 4444 51

Видяна: 27 пъти

Описание:

Ако Ви предстои откриване на фирма и се колебаете дали да се опитате да направите регистрация в Агенция по вписванията сами, трябва да знаете, че нерядко се получава отказ поради грешки. Нали не бихте искали фал старт на Вашия бизнес? Не рискувайте, защото няма да Ви излезе по-евтино, а ще загубите ценно време.
Смарт Бизнес ООД е фирма, която извършва услугата бързо и без никакъв риск от отказ. Фирмата разполага с опитни юристи, които ще се погрижат детайлно за откриване и регистрация на новата фирма и ще Ви спестят нерви време. Нужно е само да им подадете всички необходими данни и те предварително ще попълнят и подготвят всички формуляри. За Вас остава само да ги разпишете и в максимално кратки срокове, ще получите регистрация на фирма. Посетете сайта на фирмата : http://regismart.com за да разберете какво е нужно да им изпратите и не губете ценно време. Ще получите бърза и качествена услуга на ниска цена.

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip231107

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.