Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Стъклени плъзгащи автоматични врати с фотоклетки и радар

Публикувано на: 25.03.2014 00:00

Валидна до: 28.03.2018 20:44

Местоположение: Варна

Цена:

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: 052697766

Видяна: 217 пъти

Описание:

Стъклената плъзгаща врата с фотоклетки и радар е един от най-добрите продукти на Сабутом на пазара. Вратата е бърза, плавна и многофункционална. Изработка с алуминиев кант в различни цветове, чисто стъкло или цветови нюанси.

Видът на стъклото е триплекс за осигуряване на пълна безопасност.

Подходяща за всякакъв вид сгради с интензивно движение - търговски обекти, хотелски комплекси, магазини, административни сгради, заведения и др.

Вратата е снабдена с \"умна\" система за запомняне изискванията на обекта. Разполага с различни режими на затваряне и отваряне според годишния сезон, икономични режими при ниски температури и др.

В случай на затваряне и сблъсък с предмет, механизмът се отваря мигновено, без да нарани обекта. Системата от фотоклетки може да бъде настроена за бързо или по-бавно движение според степента на натовареност на обекта.

Според спецификата на обекта стъклената плъзгаща врата може да бъде изработена с едно или две крила.

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip119376

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.